Posted by on jul 21, 2022 in Bruiloft | 0 comments

Je gaat binnenkort trouwen, wat leuk! Dan heb je vast al nagedacht over de gastenlijst, een mooie locatie, het trouwfeest etc. Wanneer je deze grote dingen allemaal geregeld hebt, is het tijd om naar de details te bekijken. Welke kleuren komen er terug op jouw bruiloft? Welke bloemen? Welke accessoires? In deze blog geven we je meer inspiratie over de accessoires voor op jouw bruiloft. 

Geurkaarsen op je bruiloft

Een eerste leuke accessoire is om geurkaarsen toe te voegen. De kaarsen geven een leuke sfeer maar door de heerlijke geuren krijg je een extra dimensie. Er zijn veel verschillende geurkaarsen dus daarom is het handig om een lijst te hebben met de beste geurkaarsen van dit moment. Hiervoor kun je terecht bij CandleCollection. Je kan ze via hen direct eenvoudig bestellen. 

Rozenblaadjes op je bruiloft

Een ander leuk detail is om rozenblaadjes toe te voegen aan je bruiloft. Dit zorgt voor een extra romantische touch. Je kan voor rode blaadjes kiezen maar ook roze blaadjes zijn een leuk optie. 

Kies een thema kleur

Een ander leuk idee is om een thema kleur toe te voegen. Laat alle gasten weten dat ze een accessoire moeten dragen in deze kleur. Op deze manier creëer je eenheid. Dit is heel leuk voor de sfeer maar ook voor de foto’s achteraf.

Hopelijk heb je met behulp van deze blog iets meer inspiratie op kunnen doen. Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook eens onze andere blogartikelen.