Posted by on apr 9, 2018 in Bruiloft | 0 comments

We gaan trouwen, maar eigenlijk regelt de vrouw alles. Hoe kun je zorgen dat jij jezelf betrekt bij de trouwerij? Mannen denken nou eenmaal makkelijker over de trouwerij en maakt het uit. En geef nou zelf toe, de vrouw staat nou eenmaal in het middelpunt van de belangstelling tijdens de trouwerij.

Samen

Een bruiloft is heel persoonlijk, wat dus ook betekent dat de mening van de bruidegom belangrijk is. Tijdens te trouwerij willen we de kleine details van de man ook naar voren laten zien komen. Daarom ook mijn eerste tip: doe alles samen. Ook de kleine dingetjes die jouw aanstaande waarschijnlijk helemaal niet interessant vindt. Wanneer je het samen doet, geniet je er ook extra van. Het enige wat de vrouw alleen zou moeten doen, is de trouwjurk kopen. Want dat is en blijft een verrassing tot de dag zelf.

Praat

Vraag naar zijn interesses en laat dat hem regelen. Is zijn hobby eten, laat hem dan het menu opstellen. Laat hem echt doen wat hij leuk vindt, zo krijg je ook extra enthousiasme. Misschien kan hij ook de trouwauto uitzoeken. Natuurlijk kunnen jullie het er daarna samen over hebben of de auto (of het menu) echt bij jullie past, en zo niet nog aanpassen. Maar zorg dat de man het gevoel heeft dat hij ook belangrijk is.

Persoonlijk

Maak de trouwerij zo persoonlijk als jullie zelf willen. Hiermee kan de man natuurlijk ook helpen, denk aan de band of DJ, het uitzoeken van de cateraar, de locatie voor de huwelijksreis of het draaiboek maken. Wat mannen ook heel leuk vinden, is het budget bijhouden 😊

Bij elke trouwerij geldt, blijf dichtbij jezelf en geef niet meer uit dan je hebt. Maak het perfect voor jezelf, en niets kan misgaan. Zoek je nu nog meer info, kijk dan eens op manneninfo, daar vind je van alles.