Posted by on nov 14, 2013 in Bruiloft | 0 comments

Natuurlijk wil je iedereen graag laten weten dat je gaat trouwen en het liefst ook nog op een originele manier. Als je wilt dat jouw uitnodiging opvalt en onthouden wordt, zijn er verschillende dingen die je kunt doen.

Originele kaarten
Het is leuk om voor iedereen een persoonlijke boodschap op de trouwkaart te schrijven of om alle kaarten zelf te maken. Maar wanneer je veel gasten uit wilt nodigen is dit enorm veel werk waar niet iedereen tijd voor heeft. Een minder tijdrovende mogelijkheid is om een kaart te laten maken die speciaal voor jullie ontworpen is, bijvoorbeeld met leuke foto’s van jullie samen. Dit is anders dan anders en zal daardoor ook echt opvallen. Voor inspiratie kun je goed terecht op internet.

Versturen
Met het kiezen van de mooiste, leukste en meest speciale trouwkaart ben je er nog niet. Je moet ze natuurlijk ook nog gaan versturen. Als je de trouwkaarten gaat versturen, kun je kiezen voor een simpele envelop, maar je kunt ook hier iets speciaals van maken.

Laat de enveloppen van je trouwkaart bedrukken als je zelf niet zo’n mooi handschrift hebt. Hierdoor wordt de kaart vanzelf al bijzonder. Vind je een gewone witte envelop te saai, kies er dan voor om enveloppen te drukken met bijvoorbeeld jullie initialen in de hoek. Wat ook leuk is, is om te kiezen voor een zegel om de enveloppen mee dicht te maken in plaats van ze gewoon dicht te plakken. Enveloppen drukken bij Drukzo, is een optie. Je kunt ze hier online bestellen en thuis laten bezorgen.

Eindeloos veel mogelijkheden
Zo zie je dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om een trouwkaart persoonlijk te maken en op een originele manier te versturen. Het belangrijkste is dat je kiest voor wat het beste bij jullie past. Zo zal je trouwkaart altijd bijzonder en persoonlijk zijn, op welke manier dan ook.