Posted by on apr 9, 2018 in Bruiloft | 0 comments

De mooiste dag van je leven is aangebroken, wat een mooie tijd ga je tegemoet. Maar waar moet je eigenlijk allemaal op letten als je gaat trouwen? Er zijn zoveel dingen waar je ineens aan moet denken, hier een paar tips om jouw dag onvergetelijk te maken.

Niet vergeten

Maak een lijst met mensen die je uitnodigt voor je trouwdag en laat deze door je beste vriendin en ouders controleren: je wil namelijk niemand vergeten. Maak daarbij onderscheid tussen dag gasten, receptie en avondgasten. Je wil namelijk niet de verkeerde personen op het verkeerde dagdeel hebben.

Vergeet ook zeker niet een ceremoniemeester aan te stellen, deze helpt je mee met alle onderdelen. Tenslotte is het heel belangrijk dat je denkt aan het vragen van getuigen, bruidsmeisjes en de ringdrager.

Locatie

Reserveer op tijd een locatie voor je trouwerij. Denk daarbij aan de kerk, het gemeentehuis, een locatie om te eten, een locatie voor de receptie en een plek voor het feest ’s avonds. Daarnaast wil je natuurlijk ’s nachts een leuke nacht, dus vergeet niet een bruidssuite te huren. Dit zijn essentiële dingen die je niet te laat wil regelen, want anders zit je eerste keuze vol.

De jurk

De jurk, het belangrijkste pronkstuk van alles. Maak op tijd een afspraak met een bruidszaak om te kijken voor jouw perfecte jurk. Hoe later je begint, hoe meer de tijd gaat dringen. Hoe vroeger je begint, hoe meer tijd je natuurlijk ook hebt. Vergeet ook geen lingerie en schoenen uit te kiezen bij jouw perfecte jurk.

Dit zijn maar een paar tips, er zijn er nog vele meren. Kijk op vrouwenstijl voor meer leuke en handige tips voor de vrouw!