Posted by on jul 13, 2017 in Bruiloft | 0 comments

Als aanstaand bruidspaar heeft u tal van dingen om te regelen om de perfecte bruiloft in elkaar te zetten. Voor de meeste stellen is het vinden van een locatie een van de meest belangrijke dingen. Mooie en bijzondere locaties zijn snel volgeboekt waardoor het belangrijk is om als eerste een locatie vast te leggen. Hieronder geven we een paar voorbeelden van locaties waar u aan kunt denken bij de zoektocht.

Denk na over uw gezelschap

Natuurlijk is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij een locatie en dat voor u alles klopt maar het is belangrijk om rekening te houden met de gasten op uw bruiloft. Heeft u mensen die slecht ter been zijn dan is het fijn als de bruiloft toegankelijk is voor deze mensen of zelfs rolstoel toegankelijk is. Krijgt u veel kleine kinderen bij de receptie dan is het fijn als er iets geregeld kan worden met vermaak voor de kleintjes. Hierdoor kunnen de ouders ook genieten van de avond.

Kijk eens buiten Nederland

Ben je op zoek naar een bijzondere en unieke locatie en kan je niets vinden in Nederland? Kijk dan eens naar opties over de grens. Zeker met een klein gezelschap en een groter budget is het leuk om ook naar locaties te kijken in het buitenland. Intiemer kan een bruiloft niet worden dan op een mooie plek ver weg van alle hectiek met alleen uw meest dierbare familie en vrienden.

In de natuur of in de stad

Een goede keuze om over na te denken is de keuze tussen een bruiloft midden in de natuur of een bruiloft in de stad. Bij een locatie in de stad is het handig om te kijken naar parkeerplekken, geluidsoverlast en openbaar vervoer dat langsrijdt. Bij een plek verwijderd van de stad is het belangrijk om te kijken naar overlast van dieren en teken. En in de natuur kunt u natuurlijk kiezen voor een trouwlocatie aan het water of misschien wel in het bos. Een buitenbruiloft is prachtig in de natuur maar moet er altijd gekeken worden naar opties voor als het weer onverwacht omslaat.

Invulling van de dag

De keuze van een locatie kan ook afhangen van de invulling van dé dag. Wilt u alleen een receptie houden op een bepaalde locatie of wordt de dag van A tot Z op locatie gehouden? Sommige mensen zullen graag willen dat ze op locatie kunnen logeren zodat gasten zich op het feest niet in hoeven te houden. Bekijk dan ook welke dingen u toe wilt voegen aan een dag zodat u het plaatje compleet heeft.

Heel veel succes met het zoeken naar uw perfecte trouwlocatie!