Posted by on okt 1, 2013 in Bruiloft | 0 comments

Het moment is eindelijk daar: jullie besluiten te gaan trouwen! Een spannende periode vol voorbereidingen breekt aan. En waar kun je nu beter tips en inspiratie op doen dan op een trouwbeurs?

Inspiratie
Bij een bruiloft komt uiteraard heel wat kijken. Je moet op zoek gaan naar een jurk en pak, je moet gaan nadenken over de trouwlocatie, de muziek, het eten, de taart et cetera. Niet iets waarbij je over één nacht ijs gaat. Wil je op een leuke manier inspiratie op doen en meer te weten komen over de laatste trends op het gebied van trouwen, dan kun je bijvoorbeeld de Love & Marriage beurs bezoeken.

Trouwjurken
Als vrouw wil je natuurlijk de allermooiste trouwjurk hebben. Op een dergelijke beurs kun je onder andere de laatste trends bekijken, een modeshow meemaken en vooral veel jurken bekijken. Veel bekende bruidszaken zijn aanwezig op deze beurs, zoals de Bruidshoek. Zo kun je op een leuke manier ideeën op doen en je alvast verheugen op het dragen van die geweldige jurk!

Bezoek
Een trouwbeurs bezoeken betekent ook gewoon een leuk dagje uit. Kom alvast in de sfeer en verheug je samen op die belangrijke dag in jullie leven. Geniet van hapjes, drankjes en cadeautjes en het gratis glossy magazine dat je ontvangt. Voor data en locaties van de trouwbeurs kun je eenvoudig op internet kijken; er zit altijd wel een beurs bij jou in de buurt. Kom dus langs om jullie speciale dag nóg specialer te maken!