Posted by on aug 6, 2013 in Bruiloft | 0 comments

Een gastenboek is een must-have voor iedere bruiloft. Op deze manier heb je nog een leuke herinnering. Je kunt, door het gastenboek erbij te pakken, herinneringen ophalen van die mooie dag. Een gastenboek is al een erg ouderwets gebruik, daarom is het leuk er een moderne wending aan te geven.

Gastenboek met foto’s

Het zou natuurlijk super leuk zijn om een gastenboek te hebben dat is gevuld met foto’s. Vooral wanneer de gasten deze foto’s zelf kunnen maken. Daar is een leuke en retro oplossing voor: de polaroidcamera. Laat de gasten zelf de foto’s maken, een stukje schrijven en dit in het gastenboek plaatsen.

Een wensboom

Een wensboom staat super leuk op de trouwlocatie. Koop één of meerder boompjes en maak verschillende kaartjes met lintjes eraan. De gasten kunnen wat op de kaartjes schrijven en deze vervolgens in de boom hangen. Zo heb je aan het einde van de dag een mooi versierde boom. Een voordeel van deze manier is dat je het gastenboek niet in de kast hoeft op te bergen, maar gewoon als versiering kan laten staan.

trouwen wensboom

 Bron

Meubels

Een andere leuke vorm van gastenboek is het laten beschrijven van meubels, schilderijen of deuren. Eind van de avond zullen de objecten helemaal vol staan en deze kun je dan gewoon in huis plaatsen. Zo wordt je elke dag herinnerd aan de mooie dag.

Tijdscapsule

Het is ook een leuk idee om je gasten berichten te laten schrijven die je pas op een later tijdstip zult lezen. Je zet er bijvoorbeeld bij dat je de berichten gaat lezen wanneer jullie 5 jaar getrouwd zijn. Het is erg leuk om alle leuke berichten op jullie jubileum te lezen en te kijken of voorspellingen zijn uitgekomen.