Posted by on jan 16, 2014 in Geen categorie | 0 comments

Maak van je bruiloft een evenement dat iedereen zich zal herinneren. Hoe? Trakteer je gasten op een onverwachte en lekkere warme snack die ze bij een bruiloft niet verwachten. Traditionele bruiloften gaan vaak gepaard met een even zo traditioneel buffet met standaard hapjes voor de gasten. Doe het eens anders dan iedereen.

Gerechten op verzoek
Laat bijvoorbeeld een originele catering verzorgen door de inzet van een snackwagen. Deze snackwagen komt op je locatie voorrijden en de koks maken ter plekke op verzoek diverse gerechten klaar. Denk daarbij niet alleen aan de ‘vette hap’, zoals patat met kroket, frikadel of bitterballen, maar ook aan luxe broodjes, ijs en dranken of zelfs een complete oosterse gerechten. Al deze snacks kunnen door een snackwagen verzorgd worden. Een unieke snackwagen huren biedt vele mogelijkheden.

Unieke bruiloft
Laat jij je gasten lekker snacken op je bruiloft? Dan kun je ervan verzekerd zijn dat je bruiloft niet snel vergeten wordt. Dit effect bereik je doordat je dingen anders doet dan bij traditionele bruiloften gebruikelijk is. Juist dan zullen mensen verrast zijn, waardoor ze langer over je bruiloft zullen napraten. Ga maar eens na, welke feesten kun jij je nog goed herinneren? Waarschijnlijk zijn dat ook de evenementen waarbij je iets speciaals of bijzonders gedaan hebt.

Huren op basis van verkochte snacks
In de meeste gevallen wordt een snackwagen gehuurd op basis van verbruik. Je krijgt dan achteraf een gespecificeerde rekening van alle verkochte snacks. Op basis van het aantal gasten en uren dat de snackwagen nodig is, kan in de meeste gevallen alvast een goede schatting van de te verwachten kosten gemaakt worden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat je verrassen door de grote hoeveelheid verschillende gerechten die door een snackwagen op locatie gemaakt kunnen worden.