Posted by on jan 28, 2013 in Geen categorie | 0 comments

Een moeilijk item voor bruiloftsgasten blijft altijd het geven van een cadeau. Soms heeft het bruidspaar gezorgd voor een cadeaulijst, soms willen ze alleen een envelopje met geld. Het is altijd lastig om een persoonlijk cadeau te bedenken, maar het is zeker niet onmogelijk.

Een persoonlijke draai
Als een bruidspaar een cadeaulijst heeft gemaakt, doe je ze waarschijnlijk het meeste plezier met een cadeau van deze lijst. Je geeft ze dan iets waarvan je zeker weet dat ze het graag willen hebben. Dat wil echter niet zeggen dat je het niet persoonlijk kan maken.

De simpelste manier om een cadeau persoonlijk te maken is om er een mooi kaartje met een leuke, lieve tekst bij te doen. Ook kun je het op een bijzondere manier verpakken, hiervan zijn ook voorbeelden te zien op YouTube. Je kunt het ook uitreiken tijdens een mooie persoonlijke toespraak. Zo kun je het bruidspaar een cadeau geven wat ze graag willen, maar kun je hier toch een persoonlijke draai aan geven.

Persoonlijke herinneringen
Een andere mogelijkheid is om het bruidspaar iets cadeau te doen wat je helemaal zelf bedacht hebt. Zo kun je kiezen voor iets wat een mooie herinnering naar boven brengt, zoals een leuk boekje met anekdotes van vroeger. Ook een portret schilderij of een fotocollage is een origineel cadeau waardoor het bruidspaar altijd weer aan de gever terug zal denken.

Zo zie je dat er verschillende mogelijkheden zijn om een cadeau te personaliseren. Of het nu gaat om een cadeau wat het bruidspaar zelf graag wil of iets wat teruggrijpt naar mooie herinneringen, altijd is er iets moois en unieks van te maken.