Posted by on apr 29, 2013 in Geen categorie | 0 comments

Een bruid is vanzelfsprekend het stralende middelpunt op haar eigen bruiloft. Maar het valt niet altijd mee er stralend uit te zien na al het geregel, vrijgezellenfeesten tot laat in de avond en slaaptekort vanwege de nodige bruiloftsstress. Als je onderstaande tips in acht neemt, zal je huid en daardoor ook jouw totaalplaatje er zeker weten prachtig en stralend uitzien!

Rust
Het klinkt ouderwets en suf, maar probeer echt voor voldoende uren slaap te zorgen. Minimaal zes uur, beter nog acht uur slaap per nacht. Door het slapen krijgt je lichaam en je huid de tijd om te herstellen en zich op te maken voor een nieuwe dag.

Verzorging
Door je huid goed te verzorgen kun je zelf veel bijdragen aan een egale en mooie teint. Door te scrubben haal je je dode huidcellen weg. Doe dit onder de douche en smeer jezelf direct na het douchen en afdrogen in met een voedende bodycrème. Voor je gezicht gebruik je een fijne gezichtsscrub en een aparte gezichtscrème.

Verder is het goed om ’s ochtends je gezicht in te smeren met een dagcrème (die onder meer beschermt tegen UV-straling) en ’s avonds, na het schoonmaken van je gezicht, met een nachtcrème. Die helpt je huid te herstellen gedurende de tijd dat je slaapt. Ben je toch aan het smeren ’s avonds, vergeet dan je handen niet. Die knappen ook altijd op van een smeerbeurt met een rijke handcrème en die kan ’s nachts rustig intrekken.

Schoonheidsspecialiste
Zeker met alle stress en activiteiten rondom een bruiloft is het de moeite waard een afspraakje bij de schoonheidsspecialiste in te plannen voor een huidbehandeling in de weken voor de bruiloft zal plaatsvinden. Zij kan je huid op professionele wijze reinigen en verzorgen en kan je ook adviseren omtrent producten die specifiek voor jouw huid geschikt zijn. Zo weet je zeker dat jij een stralende bruid bent straks!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door DC Lairesse