Posted by on apr 17, 2018 in Bruiloft | 0 comments

Trouwen doe je maar één als het goed is; reden te meer om een bijzondere locatie te kiezen voor deze unieke dag om er een onvergetelijke bruiloft van te maken. En waar kan dat anders dan in het land dat bekend staat om zijn romantiek, de stormachtige liefde en mooie en uitbundige feesten?

Inderdaad, we hebben het over Italië. Het fijne, zachte klimaat, de prachtige dorpen en steden die doordrenkt zijn met geschiedenis en natuurlijk de romantiek die overal in de lucht lijkt te hangen, zorgen er voor dat Italië een super populaire locatie is om te trouwen. Het land van Romeo en Julia biedt dan ook een schat aan mooie locaties. Een streek dat bij velen op nummer een staat is Toscane met bekende steden als Florence, Pisa, Cortona en Siena. Ook de mooie natuur met wijngaarden,  glooiende heuvels en statige cipressen waar her en der charmante dorpjes liggen verspreid, dragen zeker bij aan de beauty van deze regio.

Droomlocaties verspreid in Toscane

Toscane is dan ook bijzonder geschikt voor een onvergetelijke, romantische huwelijksdag. Tritt biedt een uitgebreide selectie van verrassende locaties en accommodaties aan in de Toscaanse regio. Denk aan luxe villa’s of kastelen met tuin waar ook een trouwkapel en eventueel een privé zwembad zijn te vinden of een typisch Toscaanse agriturismo niet ver van Florence en Lucca. Geniet niet alleen van de schitterende locaties, maar ook bijvoorbeeld van Toscaanse gerechten die op traditionele wijze bereid worden. Of kies voor een locatie met wellness waar je kunt relaxen en professionele behandelingen kunt krijgen voor optimale ontspanning. En dan hebben we het nog niet eens over de mogelijkheden voor een feestelijke afsluiting op de zwoele avonden gehad.

Tritt heeft de deskundigheid en kennis in huis om het bruidspaar te begeleiden bij het kiezen van de juiste locatie die volledig aan persoonlijke wensen aansluit en kan ook helpen bij de voorbereiding van de huwelijksceremonie en eventuele receptie die het best bij jullie stijl en portemonnee past. De mogelijkheden zijn divers en de locaties zijn stuk voor stuk een juweeltje. Ook enthousiast geworden? Neem eens een kijkje op : https://www.tritt.nl/toscane/trouwen-in-toscane