Posted by on okt 10, 2013 in Bruiloft | 0 comments

Op je trouwdag wil je natuurlijk in stijl vervoerd worden. Hiervoor bestaan ontzettend veel mogelijkheden. Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verhuren van trouwauto’s, al dan niet met chauffeur. Hoewel veel mensen kiezen voor een mooie auto, ben je er met deze beslissing nog niet. Het belangrijkste is dat je kiest voor een voertuig wat bij jullie past en wat natuurlijk ook binnen jullie budget mogelijk is. Maar wat is echt bijzonder en wat vind je het allermooiste?

Wel of geen chauffeur
Als je echt op wilt vallen, maar toch liever zelf achter het stuur kruipt, kun je kiezen voor een sportwagen, zoals een snelle Ferrari of een Maserati. Heb je liever geen sportauto, maar wil je toch iets aparts in een moderne stijl, dan behoort ook een mini tot de mogelijkheden. Omdat deze auto’s minder plaats bieden, is het vaak de bruidegom die dan zelf de auto bestuurt.

Wil je echter samen gereden worden door een heuse chauffeur, zo één die ook nog de deur voor je openhoudt, dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een limousine huren. Deze auto heeft ruimte genoeg om zelfs eventuele bruidskinderen of je familie mee te laten rijden.

Bron afbeelding

Klassiek en uniek
Een auto die je vaak ziet op bruiloften is een oldtimer. Deze auto’s zijn altijd een opvallende verschijning in het straatbeeld en ook hiervan zijn verschillende modellen en merken te vinden. Zo is er altijd wel één die bij jullie past en die jullie dag extra speciaal maakt.

Ook wanneer je niet in een auto wilt zitten zijn er volop mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koets met paarden of een riksja? Maar misschien past een tandem wel helemaal in jullie straatje. Eigenlijk is niets te gek, zolang je maar veilig over de weg kunt en er een leuke herinnering aan overhoudt!