Posted by on okt 2, 2017 in Geen categorie | 0 comments

Verzamelen van alle foto’s

Foto’s genomen door de fotograaf tijdens je bruiloft
Een eerst reconstructie van je bruiloft zie je door de foto’s die de fotograaf heeft genomen. Ook de momenten waar je niet onmiddellijk aan denkt zal je zien in deze foto’s. Je ziet uit verschillende momentopnames de beelden die de fotograaf belangrijk vond om deze met jou te delen zoals foto’s van de bruidsmeisjes, het ja-woord, de taart aansnijden en het grote feest nadien.

Foto’s van gasten en gedeeld via sociale media
Met de sociale media van tegenwoordig is het heel eenvoudig om online foto’s met elkaar te delen. Zo ook de foto’s die je gasten hebben gemaakt op je bruiloft waarbij je andere momenten nog kan ontdekken die je gasten belangrijk vonden om te fotograferen. Meestal hoe later op de avond, hoe gênanter of plezierig de foto’s kunnen zijn (door drankgebruik en dergelijke)

Jouw eigen foto’s van je huwelijksreis op die prachtige locatie
Op huwelijksreis neem je zelf foto’s die je op dat moment belangrijk vindt zoals selfies van jullie zelf als pasgetrouwd koppel of romantische taferelen met zijn tweeën terwijl jullie genieten van elkaar of de zonsondergang.

Verzamelen van alle foto’s en momentopname en vastleggen in tastbare herinneringen

Alle foto’s die zowel jijzelf, de fotograaf of andere gasten hebben genomen worden digitaal verzameld en nemen zoveel digitale ruimte in beslag. Deze honderden foto’s die de hoogtepunten van je bruiloft weergeven kan je beter selecteren en omzetten in tastbare momenten zoals een afdruk van je mooiste foto in het groot en een fotoboek maken met de hoogtepunten van je bruiloft.

De mooiste foto van je bruiloft laten vergroten:
Het mooiste moment vastgelegd op foto van je bruiloft kan je laten vergroten en afdrukken op een canvas of andere wanddecoratie zoals geborsteld aluminium om deze dan te plaatsen in je interieur als herinnering. Een foto afdrukken op aluminium is uitermate geschikt voor een zwart-wit foto. Tijdens de bruiloft worden ook zwart-wit foto’s genomen om het contrast tussen de witte trouwjurk en het donkere pak van de bruidegom goed weer te geven. De witte delen van de foto worden spiegelend op het geborsteld aluminium en geven een je mooiste moment een hoogwaardige uitstraling mee.

Een fotoboek of naslagwerk met de mooiste momenten samengevat van je bruiloft
Maak een overzicht met de mooiste momenten van je bruiloft en giet deze in een fotoboek. Je kan de mooiste momenten van je bruiloft verenigen in één boek en een tweede boek waar je de momenten van je huwelijksreis weergeeft. Een mooi fotoboek laat je gemakkelijker zien dan foto’s op de computer. In de praktijk zijn deze digitale foto’s niet zo eenvoudig om ze direct te vinden om overzichtelijk te tonen.
Cadeautip: geef een kopie van het fotoboek met mooiste momenten van je bruiloft aan je ouders en schoonouders als cadeau

Vermijd digitaal en kies voor tastbare herinneringen
Mooie momenten vastleggen doe je best met een tastbaar iets in plaats van digitaal. Deze foto’s of afdrukken op bijv. aluminium of plexiglas zijn tastbare herinneringen aan één van de mooiste momenten uit je leven.